Acana

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre
Cainele sau catelul tau, dupa natura lui, are nevoi speciale de alimentatie. Hrana de caini ACANA reflecta o varietate bogata de carnuri pe care cainii le-ar regasi in habitatul lor natural si pe care prin evolutie s-au format sa le manance
Conceptul Biologic Apropiat™ este unul simplu: copiaza cantitatea, prospetimea si varietatea carnurilor pe care cainii in mod natural le-ar vana in salbaticie. Hrana  ACANA este net superioara mancarurilor conventionale, continand cantitati exceptional de ridicate si variate de carne, pe care Mama Natura le-a intentionat sa fie incluse in dieta catelului sau cainelui tau, in timp ce exclude boabele de cerealele inalt glicemice si proteinele vegetale care nu apartin in mod natural unei diete canine.
Dieta naturala al catelului tau contine putine carbohidrati. Pentru a se apropia de acesta ACANA inlocuieste carbohidratii care provin din porumb si orez cu legume si fructe crescute local cu un continut scazut de zaharuri.
in locul boabelor de cereale, inalt glicemice (de exemplu porumbul sau orezul), ACANA include in hrana de caini legume si fructe proaspete crescute in livada, care ofera fibrele si antioxidantii naturali necesare unei diete echilibrate.
Acana contine o varietate bogata de carne, fructe si legume proaspete, precum si plante si ierburi nutritive care vor asigura starea de bine cainilor Juniori, Adulti sau Seniori.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!