Labrador Retriever Junior
Sustine sistemul imunitar
• Cresterea este o etapa esentiala in viata cainelui dvs.: este vremea marilor schimbari, descoperiri si a noilor experiente. In aceasta etapa importanta, sistemul imunitar al puiului de caine se dezvolta treptat. Labrador Retriever Puppy contribuie la sustinerea sistemului imunitar natural al puiului de caine mai ales datorita complexului patentat* de antioxidanti care include vitamina E.*Franta, patent Nr.EP1146870.
Crestere sanatoasa si greutate optima
• Contribuie la dezvoltarea sanatoasa a structurii osoase a puiului de Labrador Retriever aflat in perioada de crestere si asigura o crestere armonioasa in greutate datorita unui aport potrivit de energie, proteine, calciu si fosfor.
Siguranta digestiva
• O combinatie de nutrimente ce mentin siguranta digestiva (proteine L.I.P.), echilibrul optim al florei intestinale (prebiotice FOS) si ajuta la mentinerea aspectului scaunului.*Proteina selectionata datorita gradului sau ridicat de asimilare.
Crocheta exclusiva
• Forma, dimensiunea, textura si reteta crochetei sunt adaptate nevoilor specifice ale puiului de Labrador Retriever.
COMPOZITIE
Proteina deshidratata de pasare, porumb, izolat proteic vegetal*, orez, faina de porumb, grasimi animale, gluten de porumb, proteine animale hidrolizate, faina de grau, pulpa de sfecla, ulei de peste, minerale, fibre vegetale, ulei de soia, Fructo-Oligo-Zaharide (0,34%)(FOS), tegumente si seminte de Psyllium, drojdie hidrolizata (sursa de Manan-Oligo-Zaharide), crustacee hidrolizate (sursa de glucozamina), ulei de Borago Officinalis, extracte de drojdii (sursa de beta-glucani), extract de galbenele (sursa de luteina), cartilaj hidrolizat (sursa de condroitina).
Aditivi nutritionali: Vitamina A: 26500UI, Vitamina D3: 800UI, Vitamina E: 490mg- E1 (Fier): 56mg, E2 (Iod): 3,6mg, E4 (Cupru): 6mg, E5 (Mangan): 41mg, E6 (Zinc): 119mg, E8 (Seleniu): 0,17mg- Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentara: 10g- Aditivi senzoriali: Extract de yucca: 125mg- Conservanti- Antioxidanti.
CONSTITUENTI ANALITICI: Proteine: 33,0%, Grasimi: 14,0%, Cenusa: 6,9%, Celuloza bruta: 1,7%, Calciu: 1,25%, Fosfor: 1%.
*L.I.P.: proteina selectionata datorita gradului sau ridicat de asimilare.